Opäť na stupňoch víťazov!
10. decembra 2018
Kardioexkurzia
18. decembra 2018

Viac ako stužka. (foto+video)

Plesové róby, stres, nástup, príhovory, zelená stužka nádeje, naši rodičia, emócie, v očiach slzy, tanec, excelentne zvládnutý program, radosť, hrdá triedna, vďačnosť a zábava až do skorého rána…
Toto sú slova , ktoré sa od včerajšieho večera 14.12.2018 stali pre nás 4.A kľúčovými. Sú dôkazom, že keď sa spojíme, bez ohľadu na rozdielne názory a povahy, dokážeme úžasné veci .
Spolu sme si prešli rôznymi prekážkami a nezhodami, ale spolu aj zažili neopakovateľnú noc. Iba spolu sme dokázali urobiť program, ktorý vohnal od smiechu slzy do očí aj samotnému riaditeľovi našej školy. Iba spolu sme mohli vidieť v očiach našej triednej pocity a emócie matky: hrdosť, lásku a vďačnosť za nás a za všetko. Iba spolu sme mohli cítiť úžasnú náladu, radosť a emócie , ktoré tvorili jedinečnú atmosféru a sprevádzali celý večer. Náš nezabudnuteľný večer, ktorým sme ukázali, že vieme byť jedineční, dospelí, zodpovední, plní energie a chute do života. Že sme ľudia cítiaci, ľudia mysliaci a vďační.
Týmto chceme vás naša triedna pani profesorka požiadať o odpustenie za všetky strasti , nervy, a  poďakovať za lásku , za to že ste tu pre nás a starostlivosťou matky na nás dohliadate a vediete nás. Spolu to dokážeme dotiahnuť do konca, ktorý bude len začiatkom našej životnej cesty….
A viete že: Iba spolu, môžme prejsť cez každú smolu, ktora nás ťahá z hora dolu…. IBA SPOLU ❤

 

denka miháliková