Stolný tenis
25. novembra 2019
Liečba srdca v Banskej Bystrici
27. novembra 2019

Prežili sme rozprávkový večer…

Za siedmimi kráľovstvami, za siedmimi horami sa vypínal mohutný ,,hrad“ Reduta. V nej sa stretli bojovníci a ich nadriadení, ktorí oslavovali svoj, dúfam, vopred vyhratý boj. Stáli tam v krásnych róbach, ktoré očarili nejedného z prítomných hostí.

V piatok, 22. novembra 2019 sa konala stužková slávnosť v spojení dvoch tried, 4.A a 4.B Strednej zdravotníckej školy v Lučenci. Žeby sme začali novú tradíciu?…

Stužková sa začala v oficiálnom duchu príhovormi. Ďalej sa niesla v duchu melódie piesne Gaudeamus a pripili sme si na šťastie pri maturitnej skúške. Po príhovore pána riaditeľa sme dostali povolenie pripnúť zelené stužky nádeje, ktoré od tohto večera s hrdosťou nosíme.

Potom sme prešli na uvoľnenejšiu, zábavnejšiu časť večera – v programe zahviezdili hlavne „Meky“, „Feky“ a „Papeky“. Potlesk zožali aj hudobno-tanečné vystúpenia oboch tried. Nesmieme zabudnúť spomenúť aj našu úžasnú Popolušku, kde bol krásny princ, ktorý bol naozaj krásny. No ako každá rozprávka má koniec, tak aj táto sa už skončila a nastupuje ťažké obdobie prípravy na maturitnú skúšku. Držte nám všetci palce!

Vaša 4.A a 4.B