Súťaž v obväzovej technike v novom šate
28. januára 2022
6.2.2022 Svetový deň bez mobilu
3. februára 2022

V projektoch bodujeme naplno

Za posledné roky sme si už zvykli, že patríme medzi mimoriadne úspešné školy v rôznych grantoch, hlavne v oblasti zahraničných stáží v programe Erasmus+. Nezastavil nás ani covid. Po novembrovej stáži v Nemecku nás na jar čaká Praha, v júni Hradec Králové a České Budějovice a ako bonbónik Portugalsko. A to nie je všetko. Vďaka usilovnej práci našej projektovej koordinátorky PhDr. Mirky Sekulovej sme získali akreditáciu v programe Erasmus+ čo nám dáva istotu realizácie zahraničných stáží pre našich žiakov minimálne do roku 2027.

Popri tom nesmieme opomenúť v súčasnosti druhým rokom prebiehajúci projekt Moderné vzdelávanie pre prax II, ktorý priniesol pre našu školu nielen finančný benefit v celkovej výške 178 000 €, ale hlavne školu posúva k tomu najmodernejšiemu v stredoškolskej edukácii.

Posledným z našich úspechov je schválenie našej žiadosti o poskytnutie finančných prostriedkov na program doučovania „Spolu úspešnejší 2“ na mesiace január až jún 2022. Podarilo sa nám získať grant vo výške 5750 €. Vlastná realizácia doučovania žiakov, ktorí sa nemohli zúčastňovať prezenčného vyučovania  začala už 17.  januára 2022 a ukončená bude v mesiaci jún 2022.