Góly, body, víťazstvá
11. júna 2018
Asistent v akcii …
12. júna 2018

Florbal cup

Florbal ako šport získava každým rokom na popularite a tak som sa rozhodol vytvoriť medzitriednu ligu. Liga pozostávala vlastne z dvoch súťaží, dievčenskej a chlapčenskej. Hralo sa systémom každý s každým po 7 minút. Na ihrisku mohli hrať len 3 hráčky alebo hráči. Bohužiaľ, stávalo sa aj to, že jednotlivé triedy prehrali kontumačne, nakoľko sa nedostavili. Ale poďme na pozitíva.

V dievčenskej súťaži si pohár za prvé miesto bez zaváhania vybojovali žiačky IV. B triedy v zložení Gazdíková, Gréčová, Vrbiniaková. Druhé a len s jednou prehrou sa umiestnili žiačky II. A v zložení Jakubová, Markotánová, Oravcová. Tretie miesto putovalo do IV. A, o ktoré sa postarali Balážová, Blahútová, Brnová, Repková. Čokoláda pre najlepšiu strelkyňu sa delila pre Gazdíkovú a Vrbiniakovú, ktoré skórovali po 10 krát.

V chlapčenskej súťaži brali pohár žiaci z III. A v zložení Bubenka, Lőrincz, Pavlík, Turanovič. Tesne druhí boli žiaci z II. B triedy v zložení Dubovský, Pyškin, Smerek, Strigáč. Na treťom mieste boli žiaci z II. A triedy v zložení Gordoš, Segeč, Šalamon. Najlepším čokoládovým strelcom bol Bubenka so 17 gólmi.

Blahoželám víťazom a pevne verím, že budúci rok sa na lige opäť uvidíme.

Skrutek.