JOJ florbal
21. septembra 2018
Divínsky Boyard
25. septembra 2018

Nevidím to tak čierno. Vďaka Vám!

Dnešný deň bol pre nás výnimočný. Ako tretiaci sme sa mohli prvýkrát zúčastniť verejnej zbierky „ Biela pastelka“ na pomoc nevidiacim a slabozrakým. Do tejto zbierky sa naša škola zapája už tradične. Zbierku organizovala Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Ambasádorkou  17. ročníka sa stala úspešná slovenská moderátorka Adela Vinczeová. Oblečení do tričiek s námetom bielej pastelky sme boli v uliciach Lučenca neprehliadnuteľní.  Veríme, že sme svojou zbierkou prispeli na dobrú vec. Máme pocit, že my „ zdravoťáci „ to máme v krvi. Pomáhať, chápať, ponúknuť pomoc i útechu v ťažkých chvíľach choroby. Prajeme si, aby vyzbierané finančné prostriedky  mohli vrátiť nevidiacich a slabozrakých do plnohodnotného života, aby aj ich život  v tme bol šťastný, plný lásky, porozumenia a poznania.

Vaši tretiaci.

Dobrý deň.
Dovoľte mi, poďakovať sa za pomoc a podporu pri realizácii hlavného zbierkového dňa zbierky Biela pastelka. Vaši študenti spolu so študentmi zo Strednej odobrnej školy pedagogickej Lučenec dňa 21.9.2018 vyzbierali v uliciach mesta Lučenec 1136,44€.
Ďakujeme za pomoc a podporu.
S úctou                                                                                                                                                Renata Oláhová