test
3. marca 2021
Predstava o budúcnosti
25. marca 2021

Obhajoba prác SOČ  s rúškom a pod rúškom tajomna

V našej škole sa pravidelne každý rok organizuje prehliadka stredoškolských odborných prác. Aj tento neľahký rok sme sa stretli 26.2.2021 v  3.A a 3.B triede.

V rámci epidemiologických opatrení sa neorganizovali triedne kolá. Tak sme všetci tretiaci medzi sebou bojovali rovno na školskom kole v obhajobe SOČ prác, ktoré sa konalo v dvoch triedach. Boj to bol náročný, pretože nás všetkých zaplavil stres. Na tvári nám nechýbali rúška, čo nám hralo do kariet, keďže nebolo vidieť, ako sa červenáme. Ale poviem vám, že sme obhajobu svojich prác zvládli na výbornú. Témy našich stredoškolských odborných prác boli rôznorodé. Od zdravotníckych problematík cez folklór až po paranormalitu a vypočuli sme si aj veľa iných zaujímavých tém. Každá jedna problematika bola jedinečná a zaujímavá. Ja som si z tejto súťaže zobrala veľa nových informácií k srdcu a verím, že aj moji milí spolužiaci to cítia rovnako ako ja. Veľmi rada by som sa touto cestou poďakovala za nás, celý tretí ročník, všetkým naším konzultantkám. ĎAKUJEME VÁM! Za vaše odborné vedenie, trpezlivosť a cenné rady. Všetci žiaci svoje práce odprezentovali a úspechom je, že nikto zo stresu neodpadol. Za stôl našej poroty zasadli Mgr. Lucia Fajčíková, Mgr. Mária Pápaiová, Mgr. Angelika Hergelová, Mgr. Andrea Bálintová a pani Mgr. Barbora Bartošová. Ako to dopadlo v jednotlivých odboroch si môžete pozrieť na jednotlivých diplomoch, priebeh dokumentuje fotogaléria.

Víťazi školského kola , ktorí získali prvé a druhé miesta, postupujú ďalej na krajskú prehliadku stredoškolských odborných prác. Srdečne gratulujeme a prajeme veľa šťastia a úspechov.                      Slniečko