Darovať krv v júni
21. júna 2019
Ako v Rajhrade? Všetko podľa plánu!
25. júna 2019

Mladí záchranári !

V krásny, aj keď trošku upršaný máj sme sa ja Simona Pindiaková z 2. B, Viky Fedešová z 2. A a Filip Priškin z 2. B vybrali ako správni zdravotníci prednášať na základné školy! Boli sme na dvoch školách, a na jednej z nich rovno dva-krát.
Bola to zaujímavá výprava, plná srandy, plná aktívnych, milých detí a príjemných ľudí.
Áno, samozrejme že občas sa stalo že boli nepozorní, smiali sa viac ako by mali, alebo trošku vyrušovali, ale bolo ľahké ich znovu dostať do pozoru ! Boli sme v deviatom a v siedmom ročníku. Ak to mám porovnať, bolo mi príjemnejšie pri siedmakoch.
Boli naozaj aktívni, mali záujem si tú prvú pomoc aj vyskúšať, alebo sa aj obväzovať, zatiaľ čo už tí veľkí až takí zaujatí neboli. Tak či tak, môžem povedať aj za nich, že sme sa zabavili, aj sme niečo iných naučili a z každej triedy sme odchádzali s dobrým pocitom a s úsmevom na perách. Myslím si, že práve toto je to kúzelné na zdravotníckej škole, nie len my sa niečo naučíme a niečo príjmeme, ale máme možnosť aj my niečo naučiť a kúsok tých vedomostí rozdať! Bola som veľmi spokojná, hlavne keď som videla že to tie deti zaujíma.
Ďakujeme, že nám bola poskytnutá takáto príležitosť !

Pindiaková Simona 2.B